Workshops

Workshop inpakken .. doen!

Complete workshop

Wij bieden een complete workshop waarin alle inpaktechnieken die van belang zijn om mooi en efficiënt in te pakken aan bod komen. Wij geven tips, laten je kennis maken met de handigste werkmaterialen en bieden advies in trends en materiaalgebruik. De workshop is bedoeld voor iedereen die de kunst van het inpakken wil leren.

Inhoud

Inpakken…hoe doe je dat netjes, origineel en ook nog eens vlot. Welke inpakmethoden en materialen zijn er en hoe pas je die toe. Hoe pak je verschillende vormen in (rechthoekig/rond). Al deze onderwerpen komen aan bod in onze workshop inpakken. Maar we gaan natuurlijk ook leren hoe je zelf decoraties kunt maken en toepassen met behulp van de lintsplitter en Bowdabra. Wij gaan uitgebreid oefenen en laten veel mogelijkheden zien, zodat je voldoende inspiratie krijgt. Na afloop van de workshop heb je een aantal fraai ingepakte voorbeelden en krijg je van ons een handige hand-out met praktische tips en tricks.

Duur en locatie

Een workshop duurt gemiddeld 2,5 uur en wordt op verschillende locaties in de regio Arnhem gegeven. Andere wensen zijn uiteraard mogelijk.

Kosten

De kosten bedragen € 25,- per persoon, bij meer dan 4 deelnemers hanteren wij een voordelig tarief, informeer naar de mogelijkheden. Prijzen zijn excl. BTW. De workshop is inclusief alle benodigde inpakmaterialen, ook de werkmaterialen worden door ons verzorgd. Tijdens de workshop kun je onze collectie inpakmaterialen direct aanschaffen.

Data en inschrijven

De eerstvolgende workshops staat gepland voor:
* Vrijdag 10 maart ’23 aanvang 19:00 uur te Arnhem.
Via het contactformulier kunt u zich inschrijven of informeren naar andere data/opties.

Een workshop op maat

Wens je een aangepast programma of een workshop op een andere locatie, van individueel tot grotere groepen. Heb je specifieke inpakwensen, wil je met eigen geschenken en inpakmaterialen aan de slag? Niets is ons te gek.

Wat te denken van een creatief maar ook nuttig bedrijfsuitje. Een leerzame workshop voor scholieren zodat ze klaar zijn voor de praktijk.

Wij bieden je een praktische workshop, demonstreren je graag nieuwe en verrassende inpaktechnieken, geven tips en bieden advies in kleur-, dessin- en materiaalgebruik.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Hulp nodig bij het inpakken of verzendklaar maken van bijv. relatiegeschenken. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief maken wij van elk cadeau een waar geschenk, uiteraard naar
 wens bijv. feestelijk, stijlvol, uitbundig, kunstig, strak. Is er geen tijd of niet de expertise in huis om zelf aan de slag te gaan, wij maken er graag op een professionele wijze iets bijzonders van.

Referenties

Sinds 2004 verzorgen wij leerzame workshops waaraan al vele honderden mensen hebben deelgenomen, onderstaand enkele organisaties waarvoor wij een workshop op maat hebben verzorgd:

 • Aeres Velp
  workshop voor leerlingen MBO & VMBO, direct toepasbaar in praktijk
 • PackCenter Duiven
  workshop voor hun klanten inclusief advies voor aanschaf materialen uit hun winkel
 • Diverse midden- en kleinbedrijven
  individuele workshop met persoonlijk advies m.b.t. gebruik eigen materialen en huisstijl
 • Intratuin Halsteren
  workshop voor winkelpersoneel
 • Pro Image Brand Activations Hillegom
  workshop 60 deelnemers tijdens jaarlijks evenement V&D