Onze Collectie

Voor professionele werkmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de welbekende lintsplitter verkopen wij ook de handige Bowdabra de Luxe en bijbehorend Bow wire.

Bestellen kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch
06-44406537. Geef je wensen door en vermeld het volledige factuur/leveradres. Je ontvangt van ons een digitale factuur met vermelding van de verzendkosten, na ontvangst van de betaling worden de goederen zorgvuldig verpakt en direct aan je afgestuurd.

Advies nodig?

MooiVERPAKT volgt de trends op de voet. Tevens werken wij samen met verschillende leveranciers van verpakkingsmaterialen. Hierdoor kunnen wij op een adequate manier adviseren op het gebied van aanschaf materialen en keuze van verpakking passend bij jouw bedrijf. Voor meer informatie over de aanschaf of het gebruik van materialen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag.

Lintsplitter

€ 6,57 excl. BTW
€ 7,95 incl. BTW

Een onmisbaar stuk gereedschap om vele variaties te maken met krullint. Wij hebben er heel wat uitgeprobeerd, alleen deze uitvoering met ijzeren tandjes heeft onze goedkeuring gekregen. Lint is in 2 breedten te splijten.

Bowdabra de Luxe

€ 23,10 excl. BTW
€ 27,95 incl. BTW

Met de Bowdabra kun je snel en gemakkelijk, professionele strikken maken. Vele soorten linten, stoffen, folies en decoraties kunnen worden verwerkt. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Incl. DVD en 15m Bow wire!

Bow Wire

v.a. € 3,26 excl. BTW
€ 3,95 incl. BTW

Bowdabra Bow Wire is verkrijgbaar in zilver of goudkleur. Uitermate geschikt voor gebruik met de Bowdabra. Het is zo stevig als ijzerdraad, maar net zo flexibel als garen. Per 15 meter of op rol van 91,4 meter verkrijgbaar.

Bestellen kan eenvoudig via het contactformulier of telefonisch 06-44406537.